Schoolgids

In onze gids vindt u de zakelijke gegevens betreffende de organisatie van de school. Tevens geeft de schoolgids een beeld van het onderwijs zoals dat gegeven wordt op De Spreng.

Uw kind bezoekt onze school gedurende acht jaar, vijf dagen per week, vele uren. Het is voor ons belangrijk dat uw kind met plezier naar school gaat. Daar willen wij als team samen met u, als ouders, zorg voor dragen. Een goede verstandhouding vinden wij heel belangrijk! Onze deur staat altijd voor u open als u iets van het hart moet of u iets wilt bespreken.

Deze gids zou voor u niet volledig kunnen zijn. Wanneer u vragen heeft, zullen wij deze graag beantwoorden. Bij een oriënterend gesprek of een intake gesprek kunnen we ingaan op specifieke vragen die u heeft ten aanzien van uw kind of het onderwijs op onze school.

U bent als ouder van harte welkom in onze school; om incidenteel te helpen, mee te denken over activiteiten of structureel zitting te nemen in een commissie zoals OR of MR. Wij vinden een open en hartelijke sfeer in de school heel belangrijk en daar kunt u een belangrijk aandeel in hebben.
 
Als u HIER klikt dan kunt u de Schoolgids 2017 - 2018 volledig inzien.

Sociale media

Volg ons voor het allerlaatste nieuws ook op Facebook.